Használt könyvek felvásárlása

Telefon: 06 (20) 988 0374

Facebook oldalunk

A könyvfelvásárlás menete

A könyv felvásárlást minden esetben az Ön igényeihez igazítjuk!
Megkeresésük, és időpont-egyeztetés után szakértő kollégánk felkeresi önöket, szemrevételezi a köteteket, felkínál érte egy árat. Ha sikerül megegyeznünk, azonnali fizetéssel felvásárolja, és el is szállítja a köteteket.
A kiszállásért a vétel meghiúsulása esetén sem számítunk fel díjat.

Milyen könyvet vásárolunk szívesen?

Ez az egyik legnehezebb kérdés, ami az antikváriusnak feltehető. Hiszen a piac nap mint nap változik, egykor kurrens könyvekre ma alig kíváncsiak, de ugyanígy elfelejtett műveket kaphat szárnyára a hír. Sokféle régi, antikvár könyvet keresnek a gyűjtők, ezeket az antikvárius szívesen felvásárolja. Vannak sorozatok, amelyek mind a mai napig népszerűek, de sajnos akad olyan egykor nagy példányszámban kiadott klasszikus, amit ma nemigen keres senki - be sem árazza a piac. Az antikvárius tapasztalata és piacismerete határozza meg leginkább, hogy a régi könyvek, használt kiadványok, antikvár kötetek szemrevételezése után milyen árat ajánl.

Az önöktől általunk legszívesebben megvásárolt kötetek:

  • újszerű, szép állapotúak
  • keresik őket
  • nincs belőlük napjainkban újabb kiadás

Természetesen felvásároljuk az önök által felkínált állományt akár egyben, hiszen a jelen változékony piaci körülményei között bármelyik könyv keresetté válhat, és gazdára találhat az antikvárium segítségével. Vásárolunk teljes hagyatékot is, de leginkább a könyvek vágnak a profilunkba.